Ремонтират градинката зад Американското пазарче

1
Предстои ремонт на градинката зад площад "Дунав"
Предстои ремонт на градинката зад площад "Дунав"

Предстои ремонт на градинката зад площад "Дунав"

С пълна сила тече ремонтът на градинката зад Американското пазарче, която бе в окаяно състояние, обяви кметът Пенчо Милков във Фейсбук.

Там бригадите подменят бордюрите и ще положат нова асфалтова настилка.

Ще се работи на два етапа, за да не се блокира напълно достъпът до мястото. Следващият обект в списъка на "Комунални дейности" е градинката зад пл. "Дунав", която също се нуждае от сериозни подобрения, добави Милков във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Браво
    Браво! Отдавна имаше нужда. Продължавайте в същия дух. Когато е хубаво си е хубаво. Можеше така и да започнете в началото на мандата, а не в края
  • 2
    3
    Lora
    Много добре прави кмета!Браво!!!!Явно на вас ви е скучно повечето и си нямате развлечения и обиждате само,я са хванете да помагате ,на кмета,като ви е скучно...нали...
  • 7
    2
    daskal
    И какво ѝ имаше на тази градинка, че да я ремонтират? Можеше просто да постегнат чешмичката, пейките и настилката на детските площадки. Да ремонтират безумно разбитите улици!
  • 14
    1
    Русенка
    Моля, да отложим ремонтите и “подобренията” до избора на следващия кмет! Този да си почива вече и да си отива в мир! Да се кандидатира за кмет на София! Ортопедията в Русе няма възможност да приеме и обслужи всички осакатели! Лято е! Операции на тазобедрени и всякакви други стави е много затруднена за сезона, а и лекарите излизат в полагаем отпуск! Моля, спрете да “работите” и да обезобразявате града!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари