Ремонтиран път застрашава живота на шофьори в Червена вода

6
Рискови маневри са принудени да правят жителите на селото
Рискови маневри са принудени да правят жителите на селото Снимка: Кадър от Bulgaria ON AIR

Недоволство сред жителите на село Червена вода заради новите тротоари, които се изграждат заедно с ремонта на пътя Русе - Кубрат.

Рискови маневри са принудени да правят жителите на Червена вода, които искат да завият, от главния път, надясно, към къщите си в селото.

"Сега ми се наложи 2-3 маневри да направя, за да мога да взема завоя. Иначе трябва да вляза в насрещното, пък те идват, засилени и може да стане ПТП", разказва шофьорът Георги Ковачев, предава Bulgaria ON AIR.

Георги казва, че наклонът е много стръмен и почти всеки автомобил опира при излизане от пресечката на главния път.

Владимир Станев живее в къщата до ремонтираната отсечка.

"За мен е изключително нескопосано и некадърно направен и няма да изкара дори и 1 година в състоянието, в което е в момента. Аз имах направен тротоар, лично мой, те го разрушиха и новото, което го правят изглежда доста по-зле от това, което бях направил аз с мои сили и средства", посочи Станев.

Заради ремонтът Владимир изпитва затруднения да излиза с автомобила от гаража си. Вече няма надежди, че проблемният участък ще бъде оправен.

Жителите на Червена вода настояват в началото на селото да се сложи легнал полицай, тъй като след оправянето на пътя всички автомобили карат с по-висока скорост и влизат в населеното място засилени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари