Ремонтът на столичен булевард все още не е приключил, но вече се разпада

0

Някои участъци от все още ремонтиращия се бул. "Линкълн" в столичния ж.к."Овча Купел" са започнали да се разпадат.

За това алармираха от гражданското сдружение "Спаси София".

Публикуваме поста им във "Фейсбук" без редакторска намеса:

"Още ремонтът не е завършил, но части от бул. Линкълн в Овча Купел вече се разпадат. Практиката ремонт на ремонта продължава и отново е за сметка на нашите пари, време и качество на градската среда.

За да не се окажем с поредния некачествен обект, настояваме Общината незабавно да възложи извършване на ремонти дейности по компрометираните участъци. Наложително е и преправяне на водещите ивици за незрящи, които отново са абсурдно разположени и карат хората да заобикалят всякакви препятствия, вкл. и пътни знаци. Припомняме, че ремонтът вече предизвика полемика, след като не беше осигурена велоалея, въпреки че такава е предвидена в плановете на Столичната община, а някой явно беше забравил и дърветата.

Това е поредният случай на мърляв ремонт в София. През последните години пропиляхме стотици милиони в такива, а качеството на живот не се промени. В предизборната кампания всички много активно говореха, че ще се борят с некачествените ремонти - съвсем скоро общинският съвет отново ще започне работа и ще видим, кой ще има смелостта да подкрепи по-сурови мерки срещу фирмите-изпълнители, за да се опазят общите ни пари".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари