"Ремонт на ремонта" води до кръв по улиците

0
Жена стъпва върху решетка в подлез, когато кракът й пропада се стига до нелеко нараняване
Жена стъпва върху решетка в подлез, когато кракът й пропада се стига до нелеко нараняване Снимка: Божана Янчева

Нехайство, граничещо с престъпно и системно несправяне със синдрома „Ремонт на ремонта“ от страна на Общината, за съжаление, води и до кръв по улиците на София. 

Вчера жена стъпва върху решетка в подлеза на пл. Ручей, когато кракът ѝ пропада и се стига до неприятно и нелеко нараняване. Това е пореден инцидент в „ремонтираните“ през 2014 г. подлези по бул. "България" в столицата и подобна случка може да се случи буквално на всеки един от нас.

Още в началото на 2015 г. от Спаси София сигнализирахме за безобразно некачествените ремонти на подлезите и трамвайната линия по булеварда. Тогава г-жа Фандъкова чрез груби лъжи и манипулации се опита да избяга от отговорност и да оправдае фирмата изпълнител. А промяна в начина на работа на ръководните лица в Общината няма и проблемът не е решен.

Г-жо Йорданка Фандъкова това са #ВидимитеРезултати на Вашето 8 годишно управление – милиарди похарчени в некачествени ремонти дадени на фирми, на които даже нямате смелост да потърсите отговорност. Срамота е да се налага да се лее кръв по улиците, за да вземете мерки. Настояваме веднага да излезете и да кажете коя фирма допуска сагата с тези подлези да продължава с години. Искаме да знаем и колко години е гаранцията на съоръжението и ако има такава, на фирмата да бъде незабавно наложена максимално висока санкция.

Спаси София

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари