Да отбиеш номера евтино

2

Майсторско изпълнение

Решетка на улична шахта в района на квартал "Ялта" в Русе е нивелирана с парченца стари плочки. За това алармира русенец, възмутен от нескопосаната работа на майсторите, сътворили "чудния" ремонт. Камен Филипов е притеснен, че върху тази нестабилно поставена решетка ще преминават автомобили и хора, чиято безопасност не е гарантирана.

"Да отбиеш номера евтино. Решетки, по които ще минават автомобили, нивелирани с парченца стари тротоарни плочки. Липсва контрол. Община Русе?", пише Филипов в група Русе във Фейсбук, където е споделил и кадри от въпросната новопоставена решетка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    русенец
    По централни и оживени улици в града е пълно с липсващи шахти и решетки. Явно никой общинар не ги вижда. Депутата Атанасов вече катастрофира на пътя Русе-Бяла, кой ли ще е следващия известен?
  • 9
    7
    zxvzbxc
    майстора си знае работата
  • 5
    6
    борянче,
    ама ти му го измери инструмента, лудетина такава, да ти се не надява човек!
  • -3
    5
    Боряна
    Един жалък индивид, много добре знае колко евтин е скексъ на работното място. С Вазелина или без Вазелина, му пожелавам да му е плододатен бъдещия нагон. Но с 6 сантиметра инструмент, не зная коя ще му върже, ако не си плати Идиота му мръсен.
  • 12
    4
    Факт
    Контролът на Общината за този Менструаловоден Цикъл е...... Нищожен. Дори и с Доктор на Юрдеческите Науки от ВИММЕСС, пак не могат да са в час със закони, наредби, срокове, неустойки. Абе пълен "бял бъбрек"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари