Ректори от 9 университета се обединиха за по-добра работа

0
Обединение на ректорите на висшите училища от Северна България в полза на регионалното развитие постигнаха реководствата на 9 университета
Обединение на ректорите на висшите училища от Северна България в полза на регионалното развитие постигнаха реководствата на 9 университета Видео: Кис 13

Обединение на ректорите на висшите училища от Северна България в полза на регионалното развитие постигнаха реководствата на 9 университета.

Срещата се проведе в Русе, по инициатива и покана на ректора на Русенския университет проф. д-р Велизара Пенчева и председателя на Общото събрание чл.-кор. проф. Христо Белоев, информира Кис 13. 

Обединението на ректорите от висшите училища в Северна България ще работи в тясно сътрудничество със Съветите за регионално развитие на Северозападен, Североизточен и Северен Централен планови райони, както и със съответните областни и общински администрации.

Чрез Обединението на ректорите на висшите училища от Северна България, университетите ще работят за намаляване на икономическите и социалните диспропорции и още по-активно ще се обърнат към младите хора, като най-ценен капитал за развитието на регионите и страната.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари