Рекордьорът на Гинес с 453 пиърсинга на Тату феста в България

1
Ролф Бухолц: Имам 453 пиърсинга, за което съм рекордьор в рекордите на Гинес
Ролф Бухолц: Имам 453 пиърсинга, за което съм рекордьор в рекордите на Гинес Снимка: БГНЕС

Имам 453 пиърсинга, за което съм рекордьор в рекордите на Гинес. Това заяви пред БГНЕС Ролф Бухолц, световният рекордьор на рекордите Гинес за мъж с най-много пиърсинги.Той присъства на Таttoo fest Sofia, който се провежда днес и утре в Парти център 4 км.

„Бях на 40, когато си направих първия пиърсинг. Започнах с един пиърсинг, после още и още и накрая имах толкова много. Страст ми е”, признава Бухолц.

Той е от Дортмунд, Германия е чул за Тату феста, който се провежда в София от Facebook. Ходя много често по тату фестивали по света. България е приятна страна. Тату фестът в София е малък, но добър, коментира рекордьорът.

Относно това дали би си направил още пиърсинги на феста в столицата ни той заяви, че няма как, защото няма място по тялото си. Всъщност Ролф има една татуировка, но огромна, която обхваща целият му гръб, корем и ръце. Рисували са му я между 10 и 15 години. Той твърди, че не го е боляло. Той има и магнити на върха на пръстите на всичките си ръце, както и силиконови рога на лицето.

Тази година на Таttoo fest Sofia участват над 25 студия за татуировки от България, Македония, Турция, Гърция и Испания.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари