Рекордьор на Гинес се дипломира на 79 години

0
Кондиционният треньор Георги Пенков се дипломира в Национална спортна академия „Васил Левски“
Кондиционният треньор Георги Пенков се дипломира в Национална спортна академия „Васил Левски“ Снимка: НСА "Васил Левски", София/National Sports Academy "Vassil Levski", Bulgaria

Кондиционният треньор Георги Пенков се дипломира в Национална спортна академия „Васил Левски“

Кондиционният треньор Георги Пенковрекордьор на Гинес за коремни преси, работил с успешната бадминтонистка Линда Зечири, участничка в две Олимпиади, получи на 26 март Дипломата си за Магистър “Спортна психология”. Георги Пенков получи своята диплома от ректора на Национална спортна академия „Васил Левски“ проф. Красимир Петков, който лично връчи дипломите на абсолвентите с най-значими спортни постижения. Георги Пенков получи аплодисментите на залата не само заради успехите си в спорта, но и за смелото решение да бъде студент в достолепна възраст, тъй като догодина ще навърши 80 години, пише karnobat-voice.com.

По случай дипломирането си като магистър “Спортна психология”, Георги Пенков направи нова серия планкове на две ръце на четири пръста, на една ръка на четири пръста и на две ръце на три пръста. Видеото той качи в профила си във Фейсбук, изпращайки на своите приятели поздрави от сърце.

Абсолвентската промоция на НСА се проведе на 26 март. На нея бяха връчени дипломите на повече от 400 бакалаври и магистри.

Сред тях бяха знаковите имена от борбата Станка Златева – двукратна сребърна олимпийска медалистка, петкратна световна и шесткратна европейска шампионка, Радослав Великов – бронзов олимпийски медалист и световен шампион и Николай Дачев – треньор на националния отбор за кадети. И тримата се дипломираха в магистърската програма „Спорт за високи постижения“. Дипломиран магистър на НСА вече е и спортният журналист Станимира Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    11g24g 9okto
    Novia sfqt bez ligi nojove ne zamr1znal🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸
  • 0
    1
    11g24g 9okto
    11g24 zem sfeta po ide🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари