Абсолвенти от Русенския университет получиха дипломи

2

15 от дипломираните педагози завършиха с отличен успех

​Днес, 14.06.2023 г., тържествено бяха връчени дипломите на 47 абсолвенти от специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика" и 35 абсолвенти от специалност „Социална педагогика", задочно обучение в ОКС „Бакалавър" към Факултет "Природни науки и образование" на Русенския университет. От завършилите 82, 15 бяха абсолвентите с отличен успех, а от тях - един с пълен отличен, съобщиха от учебното заведение.

Приветствие към дипломираните педагози и гостите отправиха академик Христо Белоев - ректор на Русенския университет „Ангел Кънчев" и доц. д-р Валентина Василева - ръководител на катедра "Педагогика".

Академик Белоев подчерта, че "учителите са най-важни, за да имаме качествено образование". Той пожела на всички дипломанти успешна професионална реализация и да помнят, че добрите учители са и вдъхновители, които насърчават своите ученици да опознават себе си и другите, да откриват и научават как да променят света към по-добро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    Реалността
    в Русенския университет е, че отличният успех в сравнение с водещи университети в страната се равнява на значително по-нисък успех. Така че дотук с големите хвалби на тракторни и други капацитети.
  • 0
    5
    Защо така?
    Защо на снимката го няма Вашата гордост, отличника на випуска, Доктора Ви на Юдеистиридически Науки, Червения Другар на градските пенсионери, БЕЗмозъчен неверник и незачитащия семейните ценности? Да не го е изхвърлила и поредната му най-голяма любов? Щот първата му най-голяма, позорно го изгони от блока. Сега е по-красива и щастлива,.........първата най-красива, но е,.......наша.
  • 7
    4
    Мммммм
    Има и хубави кадънчета! Чок гюзел, чок гюзел! Ашшколсун ! Инак, не се притеснявайте, покрай учениците ще понаучат и български :))))
  • 4
    3
    До №2
    ама знаят анадолски и това им стига
  • 12
    2
    ..........
    Ами,трябва да пишете и това,че някои абсолвентки не знят добър български език.И ще ограмотяват!!!!!Ужас!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари