Регламент за конкурса "Памет за Левски"

2
Конкурсът е адресиран към ученици от Област Русе
Конкурсът е адресиран към ученици от Област Русе Снимка: Facebook

Конкурсът е адресиран към ученици от Област Русе

НЧ "Гоце Делчев 2009" - Русе организира Трети регионален конкурс "Памет за Левски", адресиран към ученици от Област Русе с едномесечен срок за представяне на творбите - от 16 януари до 16 февруари 2024 г., пише Арена Медиа Проявата е посветена на 151-годишнината от мига, в който Апостола на свободата прекрачва в безсмъртието.

Регламентът на конкурса:

1. В третото издание на конкурса участниците могат да представят творбите си в три възрастови групи - рисунки в групите I-III клас и IV-VI клас, и есе в групата VII-XII клас. Няма ограничения за броя на произведенията, представени от един участник.

2. Творбите трябва да бъдат изпратени в определения срок на електронната поща на читалището [email protected], като бъдат посочени трите имена на участника, в кой клас и в кое учебно заведение учи. Рисунките се изпращат сканирани или заснети с телефон с добра резолюция.

3. Жури от специалисти ще разгледа представените работи. Имената на победителите във всяка от категориите ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на читалището на 19 февруари 2024 г.

4. Всички участвали ще получат портрет на Васил Левски и грамоти за участието си, а за най-добрите творби във всяка възрастова група ще бъдат осигурени предметни и парични награди за I, II и III място.

Официалното награждаване на победителите по традиция ще се проведе в деня на Националния ни празник Трети март пред Паметника на Васил Левски в Русе, като часът бъде уточнен допълнително.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари