Регистрацията е задължителна, но в КАТ табели няма

0
По закон, новозакупен автомобил трябва да бъде регистриран в КАТ в срок до 14 дни от придобиването му
По закон, новозакупен автомобил трябва да бъде регистриран в КАТ в срок до 14 дни от придобиването му

Областната дирекция на МВР - Русе обяви публична покана за обществена поръчка с предмет "Доставка на регистрационни табели за МПС и за ремаркета теглени от тях". Тя е с прогнозна стойност 66 000 лeва и за срок от 6 месеца или до изчерпване на финансовия ресурс. Оферти се приемат до 17.00 часа на 24 ноември 2015 година.

Доставянето на количествата ще се извършва след получване на периодични писмени заявки от звено "Пътна полиция" при ОДМВР - Русе.

Срокът за изпълнение на периодичните поръчки е 20 работни дни за обикновени (до 2 000 броя), 5 работни дни за бързи (до 200 броя) и 2 работни дни за експресни (до 5 броя за дипломати, чужденци и др.). Критерият за оценка на кандидатите ще е най-ниска предложена цена.

По информация на Арена Медиа, в КАТ продължават да печатат заявления за регистрация, като прогнозата е за натрупване на опашки веднага щом проблемът с табелите бъде разрешен.

По закон, новозакупен автомобил трябва да бъде регистриран в КАТ в срок до 14 дни от придобиването му. В случая собствениците трябва да подадат заявлението, за да спазят срока и да чакат получаването на нови регистрационни табели.

Източник: Арена Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари