Реджеп Ердоган призова Израел и палестинците към сдържаност

0
Те трябва да се въздържат от агресивни действия, каза президентът на Турция
Те трябва да се въздържат от агресивни действия, каза президентът на Турция Снимка: Recep Erdogan / Facebook

Те трябва да се въздържат от агресивни действия, каза президентът на Турция

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган призова днес Израел и палестинците към сдържаност и да избягват враждебни действия, които могат да влошат ситуацията, съобщи Ройтерс.

Ние призоваваме всички страни към сдържаност. Те трябва да се въздържат от агресивни действия“, каза Ердоган на конгреса на своята Партия на справедливостта и развитието в Анкара.

Тази сутрин движението Хамас изстреля стотици ракети срещу Израел, където при нападението според израелски медии загинаха най-малко 22 цивилни. В отговор Израел започна да нанася въздушни удари по цели на Хамас в ивицата Газа, а премиерът Бенямин Нетаняху обяви, че страната му е във война.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари