Джо Байдън: Израел започва да губи подкрепа

2
Причината са безразборните бомбардировки в ивицата Газа, при които загинаха хиляди палестински цивилни, заяви американският президент
Причината са безразборните бомбардировки в ивицата Газа, при които загинаха хиляди палестински цивилни, заяви американският президент Снимка: Joe Biden / Facebook

Причината са безразборните бомбардировки в ивицата Газа, при които загинаха хиляди палестински цивилни, заяви американският президент

Американският президент Джо Байдън заяви днес, че Израел започва да губи подкрепата на международната общност заради безразборните си бомбардировки в ивицата Газа, при които загинаха хиляди палестински цивилни, предаде Ройтерс.

"Те започват да губят тази подкрепа", каза Байдън на състояла се във Вашингтон проява за набиране на средства за предизборната му кампания. Байдън отбеляза също, че израелският премиер Бенямин Нетаняху трябва да промени твърдолинейното си правителство.

Президентът каза, че за разлика от Вашингтон, израелското правителство "не (иска) решение за две държави" с палестинците, предаде БТА.

"Това е най-консервативното правителство в историята на Израел", заяви Байдън, призовавайки Нетаняху да "укрепи и промени" израелската изпълнителна власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Серчо до 6
    Върви да сереш на останките от МОЧА! Аз и група мои приятели се изредихме да пълним ръката и устата на Окупатора! Охраната ни се радва и ни раздаде мокри кърпи да се избършем! Забавлението е гарантирано! Да живеят нашите украински братя!
  • 0
    6
    Да им сЕра на хануката:
    Полският депутат Гжегож Браун,използва пожарогасител, за да изгаси менората на Ханука, поставена във фоайето на Сейма. ........................................... https://nova.bg/news/view/2023/12/12/436989/суматоха-в-полския-сейм-депутат-загаси-с-пожарогасител-менората-за-ханука-видеоснимки/
  • 4
    5
    До Steve
    Едтествено, че мразят Християни, на евреите бога е молох, нс който правят жертвоприношения с бебета. Това в днешно време са абортите. Всяко убито бебе от аборт е принесено в жертва на молох и е смъртен грях. Не вярвам да има евреин, който да умира спокойно и с усмивка на уста като знае, пе отива да гори цяла вечност.
  • 7
    4
    Steve
    Подла и долна нация са,Хитлер ми стана симпатичен,Ешкенази,Леви,тези гадни фамилии са още в Бьлгария,евреите са трьгнали да ни сьсипват още от времето на турското робство,те мразят християни,вьрвят и ни плюят по улиците,а. Ние сме ги спасявали,сатанински народ,затова Господ ни наказва!Избива ги!
  • 7
    3
    do 1
    To няма евреи, които да не са от първите, но да се избиват е крайност, просто е трябвало да ги изолират в някаква държава и никой народ да не търгува с тях и да не се занимава с тях. Евреите са наистина подла паплач.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари