Реален е рискът Франция да избере Льо Пен - противник на ЕС

3
Според прогнозните проучвания, седмица преди балотажа, разликата между кандидатите е около 7%. Значително по-малка от тази преди 5 години
Според прогнозните проучвания, седмица преди балотажа, разликата между кандидатите е около 7%. Значително по-малка от тази преди 5 години Снимка: ЕПА/БГНЕС

Близо 48 милиона французи избират президент, който може да окаже влияние върху живота на близо 450 милиона жители на Европейския съюз

Не за първи път преди балотажа се сблъскват две коренно различни визии за Европа – тази на центриста Макрон и тази на крайнодясната Льо Пен, предава БНТ. 

 За първи път обаче е реален рискът в Елисейския дворец да влезе президент с доктрина за засилване на националните държави и срещу общите европейски институции.

Според прогнозните проучвания, седмица преди балотажа, разликата между кандидатите е около 7%. Значително по-малка от тази преди 5 години, когато отново двамата стигнаха до изборния финал.

Какво би се случило в Европа, ако спечели Льо Пен? Ще има ли промяна, ако остане Макрон? Важни въпроси в кризисната обстановка в Европа – във време на война, инфлация, пандемия и климатични промени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    до 3
    Баш ти пък по какво позна?:))))))))
  • -2
    3
    lgyurov
    И двамата сте много тъпи и прости:)
  • 19
    2
    йааккх
    Няма да я допуснат, пак ще фалшифицират изборите! Не очаквайте да бъде избрана! С избори не се постига нищо! Волята на евроизвратеняците, хибриди на изчадията на сащ, е друга - да няма християни и нормални хора, да няма никакви семейни и изобщо да няма никакви ценноси!
  • 30
    1
    Айде, бе?
    Защо риск? Ебете му майката на €врогейския съюз! Макрон да си ебе бабичките!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари