Надежда Нейнски: Виктор Орбан ще създава проблеми в ЕС

0
Според Нейнски Льо Пен има националистически амбиции, а спечелването на изборите от нея, би означавало Фрекзит, което ще предизвика голямо сътресение в ЕС
Според Нейнски Льо Пен има националистически амбиции, а спечелването на изборите от нея, би означавало Фрекзит, което ще предизвика голямо сътресение в ЕС Видео: NOVA NEWS

"Орбан се стреми да окаже влияние върху Западните Балкани. Победата му вероятно е увеличила и амбициите му, затова ЕС трябва да засили своето влияние в РС Македония. Той ще създава проблеми в ЕС, защото експлоатира страховете за въвличане във война. Вучич прави същото"

 Това заяви за "Офанзива" по NOVA NEWS бившият външен министър Надежда Нейнски

"Той ще се опитва да търгува своята подкрепа за разширяване на руските санкциите срещу спиране на процедурите за нарушаването на основните принципи на ЕС. Орбан ще опитва да заиграе с Русия. Посещението му в Москва и съгласието да плаща газ в рубли, ще създава проблеми", посочи тя.

Нейнски коментира и темата със Северна Македония. "Основните въпроси, които притесняват България, са заложени в Договора за добросъдсество. ЕС трябва да се превърне в гарант, че Македония го спазва и това да залегне в преговорната рамка. Ще бъде лошо, ако Албания и РСМ бъдат разделени", подчерта бившият външен министър. 

За нея Льо Пен има националистически амбиции, а спечелването на изборите от нея, би означавало Фрекзит, което ще предизвика голямо сътресение в ЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Скумрията...
    Тази защо не си мълчи, ще бъде по-добре за нея и за обществото, просто и мина времето. Когато трябваше не направи нищо, сега се опитва да се изявява. На такива утайки им мина времето, имам предвид и онзи Ал. Йорданов...
  • 10
    1
    Пример за един
    Истински политик, който мисли и защитава интересите на държавата и народа си, не като нашите канадско-чифутско-харвардски путки...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари