Разводите вече могат да се случват онлайн

0
Сложната ситуация и изолацията по време на извънредното положение доведе и до бум в разводите
Сложната ситуация и изолацията по време на извънредното положение доведе и до бум в разводите Видео: NOVA NEWS

Сложната ситуация и изолацията по време на извънредното положение доведе и до бум в разводите

Сложната ситуация и изолацията по време на извънредното положение доведе и до бум в разводите. Делата за разтрогване на брака вече могат да се случват и онлайн. За съжаление тази тенденция нараства в световен мащаб.

"Причините за раздели и разводи са нашите човешки нужди, които остават незабелязани. Когато останем заедно по-дълго време, те избликват, избухват", това каза в предаването "Социална мрежа" по NOVA NEWS медиаторът Катина Клявкова.

"Най-дребните неща могат много да изнервят, ако човек не познава начин първо да ги комуникира със себе си преди да ги изговори на партньора си, тогава се получава избухването. Трябва да намерим път как да разрешаваме тези най-малки проблеми, преди да се стигне до натрупване и избухване", добави още медиаторът.

Тя информира, че вече е налице начин да се гледа разводно дело онлайн в съда, като това е станало, и то благодарение на ситуацията с пандемията, причинена от заразата.

Но има и курс, който да предотврати стигането до края на един брак, до края на семейството, като при провеждането му се спазват всички противоепидемични мерки, каза още Катина Клявкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари