Разстреляха шампион по бокс в Германия

0
Убит е боксьорът Бесар Нимани
Убит е боксьорът Бесар Нимани

Убит е боксьорът Бесар Нимани

Боксьорът Бесар Нимани е бил застрелян в германския град Билефелд, съобщава "Билд", цитиран от БТА. Убийството е станало на 9 март. Според източника спортистът е бил убит на излизане от фризьорския салон. Очевидци съобщават за шест до осем изстрела.

Предполага се, че убийството е извършено от група от 5-6 души. Линейката, която е пристигнала на мястото, не е имала време да спаси 38-годишния спортист, той почина на място.

Нимани притежаваше световната титла в полусредна категория на Международната боксова федерация (IBF). Той има 25 победи и едно поражение на професионалния ринг.

През 2013 г. Нимани беше прострелян по време на улично сбиване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари