Разследват смъртта на младеж във Велико Търново

0
20-годишното момче е лежало безпомощно пред асансьор в локва кръв
20-годишното момче е лежало безпомощно пред асансьор в локва кръв

Той е открит от приятели да лежи безпомощно пред асансьор в локва кръв

20-годишно момче от старата столица почина след злополука, обвита в неясноти, пише „Борба“.

От полицията в областния град потвърдиха информацията и посочиха, че работят по две версии – умишлено причиняване на смъртоносна травма и инцидент. Липсата на свидетели на случилото се, създава трудности в разследването.

В събота младежът се запътил към негови приятели, които се били събрали в апартамент на улица „Полтава“ във Велико Търново. Позвънил на домофона и те му отворили входната врата. Той обаче така и не се качил до жилището и след като минало известно време, в което не отговарял на телефонните позвънявания, няколко души от компанията слезли да го потърсят. Младежите се натъкнали на фрапираща гледка – момчето лежало безпомощно пред асансьора в локва кръв. Веднага се обадили на телефон 112, а на мястото пристигат екипи на Спешна помощ и полицията.

Приятелите му дали показания пред органите на реда, но в крайна сметка никой не можел да каже какво точно се е случило. Възможно е някой да е ударил момчето по главата или то самото да се е подхлъзнало и паднало, в резултат на което да е пострадало толкова тежко.

Медиците транспортират 20-годишния пациент в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, където го поемат дежурните в Спешно отделение. Заключението на специалистите след прегледите и образните изследвания било – тежка черепно-мозъчна травма. Сформиран е екип за неотложна операция, начело с неврохирурга д-р Николай Мойнов. Въпреки опитите на лекарите, момчето не успява да се пребори за живота си.

Младежът е бил възпитаник на Езикова гимназия „Проф. Асен Златаров“ и е практикувало колоездене в дисциплината Dirt jump.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари