Разследват катастрофата на пътя Кубрат – Русе

1
При тежкият инцидент загина на място 14-годишно момиче
При тежкият инцидент загина на място 14-годишно момиче Снимка: ОДМВР - Разград

При тежкият инцидент загина на място 14-годишно момиче

Окръжна прокуратура - Разград ръководи досъдебно производство във връзка с тежко пътно-транспортно произшествие, при което е загинало непълнолетно момиче, а петима са пострадали.

Произшествието възникнало на 19 май 2023 година, около 22:30 часа, на пътя между град Кубрат и село Беловец, област Разград. В тежката катастрофа участвали три автомобила. 19 - годишен младеж, управлявал един от автомобилите, като по време на движението си предприел маневра за изпреварване въпреки насрещно движещо се МПС. Двете коли се сблъскали, след което изпреварващата кола се ударила в задната част на третия автомобил, продължила движението си и се преобърнала по таван извън пътя.

На място е загинало 14-годишно момиче, което се возило на задната седалка на първия автомобил. Тежко пострадал и водачът на превозното средство, който е настанен за лечение в болнично заведение с опасност за живота. Останалите пътници от колата получили различни травми, които не представляват опасност за животите им. Пострадала е и водачката на насрещно движещото се МПС.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около пътнотранспортното произшествие продължава под надзора на Окръжна прокуратураРазград. Назначени са множество експертизи, които да установят фактическата обстановка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Гост
    Напишете етноса на водача причинил катастрофата
  • 3
    2
    СвръхАз
    Ей това вече е приказка, колега!!
  • 7
    1
    dgd
    Чавес нанайси феродо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари