Разследващ полицай представя книгата си "Разкази от корена" в Русе

0
В книгата-сборник авторката е събрала истории от Родопите
В книгата-сборник авторката е събрала истории от Родопите

В книгата-сборник авторката е събрала истории от Родопите

Книгата "Разкази от корена" на Кристина Палазова-Димитрова, която е разследващ полицай, ще бъде представена утре в Русе в рамките на третото издание на "Десант на книгата". Това съобщи авторката Палазова.

В книгата-сборник авторката е събрала истории от Родопите. Всички средства от продажбата на творбата ѝ ще бъдат дарени на фондация "Искам бебе", за да подпомогне семейства с репродуктивни проблеми. Палазова разказва, че личната ѝ история преминава през борбата ѝ за рожба, а днес е щастлива майка на две деца. Това тя описва в разказа "Дар от праскови".

Третото издание на "Десант на книгата" в Русе ще продължи до 24-и септември (неделя). В него ще се представят повече от 20 български писатели, издателства и литературни клубове от цялата страна.

"Десант на книгата" се организира от клуб "Мечтание".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари