Разпродават апаратура за варене на ракия

0
Началната цена е 485 681 лева
Началната цена е 485 681 лева

Обявиха за публична продан апаратура за варене на ракия.

Частният съдебен изпълнител Виолета Томова разпродава до 16 април техника на видинската фирма „Богус Топ къмпани“, пише Конкурент. Процедурата цели да събере средства, с които да удовлетвори вземане от клоновете на две банки в крайдунавския град, които са предявени към дружеството от град Кула, в което съдружници бяха Георги Лазаров и Марияна Лазарова.

Началната цена на апаратурата е 485 681 лева. В дългия списък от предлагани съоръжение фигурират: мелница чукова с вентилатор; прахоуловител тип „Циклон“; съд за хидроизолация; съд за озахаряване; вертикални ферментатор и буферен съд; 3 дестилационно-ректификационна системи за ракии; съдове за хомогенизация и за готова продукция; вертикални силузи; парен котел; омекотителна инсталация за техническа вода.

Машините и съоръженията за производство на ракия, спирт и дестилат за хранителната промишленост могат да бъдат видени до 15 април, пише още в обявлението на окръжния съд във Видин.

Опитите за разпродажба на имуществото датират от повече от 5 години, след като съдружниците не успяха да обслужват кредити към две банки.

Източник: Конкурент
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари