Разплита се случаят с убития бивш полицай в София

0
Любомир Иванов беше прострелян смъртоносно на 25 март близо до столичен мол в "Лозенец". Предполага се, че става дума за неуредени финансови отношения
Любомир Иванов беше прострелян смъртоносно на 25 март близо до столичен мол в "Лозенец". Предполага се, че става дума за неуредени финансови отношения Видео: NOVA

Установиха и третия издирван във връзка с убийството на бившия полицай Любомир Иванов

Това съобщи NOVA , позовавайки се на източници от разследването.

В СГС се гледат мерките за неотклонение. Предполага се, че единият е физическият извършител, а съпричастността на втория към деянието тепърва ще се установява. 

Снощи около 22:30 той се е предал в СДВР. Задържан е за 24 часа. Разследването по случая продължава, събират се доказателства и за други съпричастни към престъплението, казаха криминалисти

Любомир Иванов беше прострелян смъртоносно на 25 март близо до столичен мол в "Лозенец". Предполага се, че става дума за неуредени финансови отношения. Кристиан Илиев е сочен за физически извършител на убийството, задържан е и Боян Табаков.

Адвокатът на Илиев поиска по-лека мярка за неотклонение заради влошено здравословно състояние на клиента си. Стана ясно, че задържаният Илиев е проучил е навиците на жертвата и е тренирал стрелба с пистолет. Табаков пък е осигурил пари за извършване на престъплението и лек автомобил за бягство.

Софийският градски съд остави в ареста двамата заподозрени за убийството на бившия полицай Любомир Иванов.Това са соченият за физически извършител Кристиан Илиев и предалия се снощи в полицията Боян Табаков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари