Разпитват най-малкия син на убитата жена в Хасково

0
38-годишният Гюнер живеел с майка си и е ерген
38-годишният Гюнер живеел с майка си и е ерген

38-годишният Гюнер живеел с майка си и е ерген

Съседи са подали сигнал за убитата 74-годишна Хатидже, която живеела в къща на малката уличка „Панчарево“ в хасковския квартал „Хисаря“.

Тя е била открита мъртва в дома ѝ с множество травми. По тялото на жената има синини, а при извършената аутопсия е установено, че починалата има счупена ключица, счупени ребра, счупена подбедрица и множество хематоми по лицето и по тялото, които са и причината за настъпване на смъртта, информираха от полицията.

Зверството потресе съседите, живеещи в околните къщи по уличката, която представлява пътека и няма достъп с автомобил. Хатидже имала трима синове. Тя живеела с най-малкия – Гюнер, който е на възраст около 38 години и бил ерген. Той се занимавал със строителни дейности. Според комшии той понякога пийвал бира, но в рамките на нормалното, пише Haskovo.net.

Живеещи в непосредствена близост съседи обаче не ги познаваха особено, тъй като през повечето време работели в чужбина и рядко си идвали в Хасково. Те разбрали за смъртта на съседката си вчера от полицаи, които правели огледи на място. Комшиите не виждали нищо смущаващо в отношенията на Хатидже и Гюнер.

С Гюнер не съм имал проблеми. Помагал ми е лятото като правя нещо по къщата, като нося дърва“, каза комшията Сунай Халим.

Другите двама синове на хасковлийката били семейни. Единият живеел в къща наблизо, а другият – работел в чужбина.

Най-малкият брат е бил откаран за разпит в полицията. Според източници на Haskovo.net именно той е извършител на престъплението и е извършено под въздействие на алкохол.

Повече подробности за случая се очаква да дадат от Окръжна прокуратура и от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари