Разпитаха жената, ранена при убийството на Алексей Петров

1
Оръжието, с което е стреляно по Петров, е установено като калибър, заяви Любомир Николов
Оръжието, с което е стреляно по Петров, е установено като калибър, заяви Любомир Николов

Оръжието, с което е стреляно по Алексей Петров, е установено като калибър

Това съобщи директорът на СДВР Любомир Николов на пресконференция след съвещание в Министерския съвет, свикано от министър-председателя Николай Денков, с представители на МВР и на службите за сигурност, във връзка със зачестилите тежки криминални престъпления в страната.

Разпитана е жената, която е била заедно с Петров и е ранена при престъплението, добави той, цитиран от БТА.

Заместник главният секретар на МВР Живко Коцев заяви, че ще се провеждат разговори и последващи разпити с контактите на Алексей Петров, вътрешни и международни, от страна на бизнеса и политическия елит, с цел да се установят мотивите за престъплението. Трябва да съберем достатъчен обем от информация и да направим анализ, добави той.

Нека да оставим службите и екипът, ангажиран в разследването на това убийство, да си свършат работата, посочи вътрешният министър Калин Стоянов.

Във връзка с информация в медии за смъртта на Петър Петров, свързан с казуса „Осемте джуджета“, министър Стоянов каза, че в момента информацията се проверява през консулска служба и Интерпол, като няма отговор засега.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари