Разпитаха мастита бизнесдама за побоя над общински съветник

0
Стоянов бил доверено лице на бизнесдамата, чийто бизнес не веднъж е бил обект на полицейско разследване и проверки на най-високо ниво
Стоянов бил доверено лице на бизнесдамата, чийто бизнес не веднъж е бил обект на полицейско разследване и проверки на най-високо ниво Снимка: Struma.com

Мастита бизнесдама от Петрич, близка приятелка на пребития Росен Стоянов, е била сред първите разпитвани за побоя над общинския съветник от южния град, съобщава struma.com.

Двамата имали приятелски отношения от години, а въпросната дама от Петрич е известна с финансовите си възможности, разностранния си бизнес, осигуряващ й несметни богатства. За близостта им днес говори цял Петрич. Стоянов бил доверено лице на бизнесдамата, чийто бизнес не веднъж е бил обект на полицейско разследване и проверки на най-високо ниво. Ето защо ексцентричната петричка богаташка е била и сред първите призовани за разпит, тъй като се знае, че част от петричките съветници ежедневно посещават едно от заведенията и в града, там провеждали сбирките си, а Стоянов пък прекарвал голяма част от времето си в клуба й.

На разпит са призовани и всички от общото им обкръжение, роднини и приятели и от двете страни. Общо около 20 -тина души са разпитвани за броени часове снощи в местното полицейско управление в града. Категоричен факт е обаче, че въпреки предизборното време, политическа окраска този скандален инцидент няма. Стоянов отдавна е извън политиката, като футболен съдия не свири стратегически мачове, за да има заплахи около тази си работа, отдавна не се вижда и с бившите си съпартийци от партия "Лидер", за които казват, че се разделили след скандал.

Има надежда Стоянов да се възстанови от налегналата го амнезия след жестокия побой, и да успее да сътрудничи на органите на реда в разкриването на жестоките побойници. Но пред съпругата си снощи той заявил, че не видял нищо и не помни нищо.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари