Пребитият общински съветник проговори

0
Версиите, по които работи полицията
Версиите, по които работи полицията

"Нищо не си спомням, не видях нищо", това заявил снощи от болничното легло, пред съпругата си, зверски пребитият общински съветник от Петрич Росен Стоянов, който бе настанен с черепно мозъчна травма в хирургия на местната болница.

Единствено съпругата му е допусната да го види, а отвън цяла нощ са стояли майка му и синът му. Временна амнезия има заради силните удари с твърд предмет по главата, това заяви, доктор Петров, приел пациента снощи, предаде Struma.com.

Има и черепно мозъчна травма, което прави състоянието му тревожно. Не можем да допуснем в това състояние той да бъде разпитван, прекара нощта спокоен, надяваме се в близките 5 дни, състоянието му да се подобри. И тази сутрин полицаите не бяха допуснати да проведат разговора с бития съветник. Новината днес е най-коментираната тема в южния град.

Припомняме, че снощи в 18 часа пред спортната зала в града, където Стоянов водил сина си, за да участва във футболен мач, го пресрещнали 2-ма с качулки, които започнали да го налагат, съборен е на земята и изоставен в безпомощно състояние. Това се случило на метър от колата му, от която той слязъл. Явно е, че нападателите са знаели, че по това време той ще бъде в залата.

Полицията е иззела охранителните камери, които няма да помогнат много в разкриването на нападателите, тъй като се виждат само качулки и силуети. Предполага се, че Стоянов е ударен най-напред отзад в главата, тъй като там е и най-сериозната му травма. В случая се касае за тежко престъпление, планирано, поръчано и изпълнено, като по учебник.

На жертвата е нанесена телесна повреда, която е причинила временна опасност за живота му, което го прави изключително тежко. Версиите са много, но основната, която се налага е далеч от политиката, работата му като общински съветник и футболен съдия. Следим случая.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари