Разпитаха един от репортерите участвали в скандала с Камата

0
Фоторепортерът на "България днес" Борислав Трошев беше разпитан в районното полицейско управление в Етрополе за инцидента от събота, когато Стоичков наби шофьора на редакционната кола Петър Симчев
Фоторепортерът на "България днес" Борислав Трошев беше разпитан в районното полицейско управление в Етрополе за инцидента от събота, когато Стоичков наби шофьора на редакционната кола Петър Симчев Снимка: България Днес

Фоторепортерът на "България днес" Борислав Трошев беше разпитан в районното полицейско управление в Етрополе за инцидента от събота, когато Стоичков наби шофьора на редакционната кола Петър Симчев.

"Задаваха ми допълнителни въпроси - дали сме се легитимирали, имали ли сме тази възможност, колко полицаи е имало на мястото, колко време съм снимал. Предоставих запис и снимки. Не знам дали са разпитвали други участници в инцидента, но доколкото знам Стоичков все още не е ходил в полицията", казва Трошев.

"Трябваше да подпиша декларация, че записите, които са доказателство по делото няма да изтичат в медиите, но те така или иначе вече са публикувани. Затова написах и обяснение", казва Трошев, който е дал всички материали на разследващия полицай.

В Етрополе е и жертвата от събота следобед шофьорът Петър Симчев. Той е там, за да даде медицинското свидетелство от прегледа след побоя. Прокуратурата по-рано днес разпространи съобщение, че е образувано досъдебно производство за хулиганство срещу неизвестен извършител.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари