Разкриха местонахождението на Роман Абрамович

0
Руският милиардер е забелязан спокойно да прекарва времето си в Израел
Руският милиардер е забелязан спокойно да прекарва времето си в Израел Снимка: ЕПА / архив

Руският милиардер е забелязан спокойно да прекарва времето си в Израел

Известният руски милиардер Роман Абрамович е бил забелязан спокойно да прекарва времето си в Израел, съобщи „Джерузалем пост“, предаде БГНЕС.

Абрамович се наслаждавал с две от децата си да хапва сладолед, за да се пребори с изгарящата лятна жега.

Само преди година Абрамович влезе в заглавията на вестниците, когато продаде британския футболен клуб "Челси" за зашеметяващите 3 млрд. долара, натрупвайки лично състояние, оценявано на около 9,2 млрд. долара.

Абрамович се опитва да подпомогне финансово жертвите на войната в Украйна, но правителството на Обединеното кралство не му позволява.

Последните новини се фокусираха върху плановете му да създаде фонд за жертвите на войната в Украйна, като използва приходите от продажбата на "Челси".

В репортажи на "Ню Йорк таймс" се посочва, че британското правителство се е сблъскало с бюрократични забавяния при създаването на фонда, което силно разочарова хуманитарните организации, желаещи да видят как парите ще бъдат използвани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари