Разкриха крадец, обрал къща в град Две могили

0
Крадецът е 42-годишен жител на Две могили, известен на правораздавателните институции
Крадецът е 42-годишен жител на Две могили, известен на правораздавателните институции

Крадецът е 42-годишен жител на Две могили, известен на правораздавателните институции

За изтеклото денонощие на територията на ОДМВР – Русе не са регистрирани сериозни произшествия, престъпления или инциденти.

Служителите на РУ – Две могили са разкрили извършител на домова кражба.

За престъплението е било съобщено на 10 април тази година, когато мъж е заявил, че от имота му в град Две могили е извършена кражба на прахосмукачка „Самсунг“. По случая е заведена проверка, съобщават от ОДМВР - Русе.

В хода на работата по образуваната преписка полицаите са установили като автор на престъпното посегателство жител на града на 42 години, известен на правораздавателните институции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Иванов
    А крадецът от Сваленик, обрал повече от половината къщи в село Церовец кога ще бъде задържан? Към кого да се обърнем като потърпевши освен към МВР, защото беше безрезултатно до сега? С голи ръце ли да си браним имотите? Всичко е правено с много труд и не малко лишения през годините и някой мерзавец да дойде и да граби в моя дом ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари