Разбраха ли се ИТН и БСП?

0
Христо Проданов: Доста голяма част от нещата в политическата декларация, по които имахме бележки, бяха изчистени
Христо Проданов: Доста голяма част от нещата в политическата декларация, по които имахме бележки, бяха изчистени Снимка: Novini.bg

Доста голяма част от нещата в политическата декларация, по които имахме бележки, бяха изчистени

Това каза заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Христо Проданов пред журналисти след срещата с "Има такъв народ", цитиран от Novini.bg.

Дали ще има подкрепа от страна на БСП или не, трябва решение на Националния съвет, отбеляза той.

"Ние следваме посоката, която ни е начертана от Националния съвет на БСП. Миналата неделя обсъдихме тази декларация политическа, която беше представена от името на "Има такъв народ". Там ни бяха поставени някои бележки, които трябваше да бъдат доизяснени и неща, които ние не приемахме. Точно това беше целта на тази среща, да доизясним всички тези приоритети, след което ще ви запознаем с подробности какво сме постигнали в отделните сектори. След което вече другото ще бъде намиране на формата за официално взаимодействие", каза още Христо Проданов.

Искам да изразя своето задоволство, че успяхме да постигнем сближаване по почти всички въпроси, които представляват затруднения. Съвсем скоро ще обявим абсолютните детайли как точно това ще се случи, посочи номинираният за министър-председател от "Има такъв народПламен Николов.

Попитан ще има ли споразумение, той отговори, че въпросът все още не е обсъждан в парламентарната група на "Има такъв народ". В отговор на въпрос, ако документът не е споразумение, какво ще бъде, Николов заяви: "Ще го обмислим. Може да бъде декларация. Нека оставим това на политическите ръководства".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари