Разбиха престъпна група за имотни измами в Русе

3
Полицай е сред задържаните
Полицай е сред задържаните

Полицай е сред задържаните

Полицай от РПУ - Две могили, област Русе, и още двама цивилни граждани са били задържани днес, съобщава БРЯГ, позовавайки се на отлично осведомен източник.

Акцията бе пазена в пълна тайна през целия ден, като първоначално слуховете „пратиха“ в ареста и началник на едно от районните управления в града. По-късно се оказа, че задържан полицейски началник няма.

Задържаният е редови полицай, казаха от окръжна прокуратура, без да уточняват дали той е от полицейския участък в Община Иваново, който се води към РПУ - Две могили.

Окръжният прокурор Георги Георгиев потвърди, че наистина има задържан полицай. Той, в комбина с двама цивилни граждани, е извършвал имотни измами. Престъпното трио чрез документни фалшификации е присвоявало имоти на починали хора без наследници, пише изданието.

Очаква се утре, 17 април, окръжната прокуратура да даде брифинг за журналисти по случая. Тримата са задържани за 24 часа, като по всяка вероятност мярката им ще бъде продължена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    NE E MOI PROBLEM
    витрините не моат ме купят , виждам живота красив през панелките
  • 2
    7
    До Бари
    То нотариуса е ясен в Две Могили са към нотариата в Бяла
  • 7
    6
    Дунав
    Чух нещо за Братованов...
  • 14
    5
    Иванова
    А ти се надяваш да работят в услуга на обществото и да бранят законността!
  • 23
    4
    Балканеца
    ОПГ без милиционер в схемата не става.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари