Рамадан Аталай: Корупция е да спреш руски газ и да купуваш такъв от посредник

2
В сряда ще излезе доклад на временната комисия за проверка на обстоятелствата, довели до спиране на природния газ от „Газпром”
В сряда ще излезе доклад на временната комисия за проверка на обстоятелствата, довели до спиране на природния газ от „Газпром” Снимка: NOVA

В сряда ще излезе доклада за спиране на природния газ от „Газпром”

В сряда ще излезе доклад на временната комисия за проверка на обстоятелствата, довели до спиране на природния газ от „Газпром”. В него ще се видят данни за корупция. Това каза в предаването „Офанзива" по NOVA  на Любо Огнянов депутатът от ДПС Рамадан Аталай.

Едностранното спиране на руския газ не е само от руската страна. Направени са определени действия, в които има сериозна вина Министерството на енергетиката, Министерският съвет, „Булгаргаз”, добави той.

По думите му няма как да не е корупция това да спреш руския газ, за да купуваш такъв от посредник, който предишните управляващи са отстранили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    русенец до чепа
    И ти да си здрав! Добър апетит!:)
  • 2
    6
    Тоя е наглец!
    Абе, Фес мръсен! Я по-добре да ни обадиш как синът ти стана милионер? За "почетния председател" на антибългарската ви корпорация, кой знае защо наречена "политическа партия", че и за "права и свободи" знаем! Той си има "обръчи от фирми", а пък и нали се самообразова и стана "хидроинженер", че и в тази посока гушна един милион и нещо! Да не говорим за незаконното МУ пристанище, обслужващо единствено кремълския масов убиец! Впрочем, той дали си купи летяща чиния, понеже имаше такива намерения! За Карадаятъ също сме спокойни, той пък снабди цялата си рода с "къщи за гости", а и други солидни доходи има! А пък за Данчо Ментата, "заместникът" на сарайския ви милиардер всеки коментар е излишен! Все някога ще се гласува закон, който ще забрани на Мената да споменава имената на Ботев и Левски! Та такива ми ти работи, Фес Алталай, имаш право да се тревожиш за руския газ,защото Кирил Петков спря кранчето, от което доста точехте и вие от ДеПеСе-то ,нали?!
  • 0
    5
    Чепа до 3
    На тебе,пич. Виждам,че и ти си усмихнат,като мен. Явно сме в един кюп. Само дето нямам лично ползване. Ама не ми и трябва,де. Обясних защо.Айде,че отивам да хапвам. Със здраве,бро...
  • 1
    4
    до 3
    Сам ли си говориш?:) Май съм закъснял с това, да си здрав!:) Нищо, де, усмихвай се!
  • -1
    3
    Чепа до 1
    Благодаря,пич! От твоите уста,в божиите уши! А за частното ползване,не бери грижа. Тя стипендията е голяма,и няма да спре в близките 100 години. Мисли за твоето. :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари