Раковото образувание ГЕРБ се е разпростряло в цялата държава

0
Да сложим край на този абсурд​. Във въздуха витае усещането за промяна
Да сложим край на този абсурд​. Във въздуха витае усещането за промяна

Да сложим край на този абсурд​. Във въздуха витае усещането за промяна.

Нееее, не за военен преврат, не за пълзяща, скачаща или хвърчаща диктатура. А усещането, че нещо трябва и ще се промени. За първи път българите започват да се отърсват от летаргията си и да си задават въпроси. И да си казват: Повече не искаме така!

Много време ни отне да се осъзнаем какъв хищник сме пуснали в кошарата. Много неудобство и срам да си признаем, че сме допуснали едни престъпници да вземат властта и те да правят законите ни, да ни управляват и най-вече да ни излагат.

Днес Цветанов на среща във Варненско е казал: "Победа на евровота ще ни даде предимство на местните избори.".

И това е истината - допуснем ли ГЕРБ да вземе равни или повече гласове от опозицията, направо да си стягаме багажа за Терминал 1 и 2. Раковото образувание ГЕРБ се е разпростряло в цялата държава - държавни, местни администрации, структури, агенции и ведомства. В съдебната система и в прокуратурата, в армията и в полицията. Всеки, който иска да има работа, става член или фен на ГЕРБ.

Общините, в които се правят избирателните списъци, голямата част са на ГЕРБ. Знаете ли кой ще бъде в списъците?!? Спомняте ли си разминаването от милион и половина души между ГРАО и НСИ? А познайте къде ще бъде разликата!

Затова е толкова важно този път да загубят и то с много! Не е невъзможно. Стига всички, които са против тях, да отидат да гласуват.

Защото на 26 май няма да е лакмус, а ще е решаващата битка за България. Народът или мафията. За да имаме шанса наесен да изберем кметове и съветници, които са по-читави и не чак толкова крадливи.

А ако загубим ...пишем финалната страница в историята на България. Ако искаме да сме последното поколение българия. Струва ви се прекалено? Огледайте се - колко млади хора виждате? А колко възрастни и болни? Колко от другите!? Сами си отговорете.

Или побеждаваме, или умираме като народ. Изборът е наш!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари