Районът около хижа "Приста" е затънал в мизерия

1

За десетки чували с боклуци и мизерия сигнализират русенци в социалните режи

Едно от най-приятните кътчета за отдих в Русе е районът около хижа "Приста". Но за съжаление има недобросъвестни хора, които от месеци си изхвърлят боклуците там.

В момента непосредствено до бреговата ивица на река Дунав са струпани десетки чували с отпадъци, събрани от доброволци, които почистиха местността. Но никой не е извозил събраните боклуци

Хората недоволстват, че толкова време няма кой да се захване с поддръжката на това хубаво кътче край Русе

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    Do 3
    Dobre si go naredil Acho .Kameri 6te mi slaga.To kato nqma koshove hwarlqm kadeto namerq brat .Da gi hvarlqt za kakvo danaci plashtam az.Ne chete posle pishe tuka
  • 6
    5
    До 3
    На кейовата стена ,по цялата и дължина чак до Хлебна мая по дърветата ли са сложени камерите,Минчо? Целия град тъне в боклуци и причината е самосъзнанието на хората. Сметоизвозващата фирма верно не си е свършила работата на хижа Приста!
  • 8
    4
    daskal
    Тази камара е там от месеци. Не знам какво още чакат в Общината. Работа за няколко минути е да я съберат и извозят на сметището.
  • 5
    3
    Оф, че си тъп до 2
    Камери къде бе Мунчо? По дърветата ли? Нещо четене с разбиране владееш ли? Боклуците са събрани, но няма кой да ги извози. Аз с личния си автомобил ли да ги извозвам? В същото време тътразулници в сини ризки на заплата от общината си развяват крачолите.
  • 9
    2
    Ачо
    Камери навсякъде и яко глоби! Това е решението на този наболял проблем! В едно цивилизовано общество личният пример в семейството,както и програмите в училище вършат работа! Много хора винят циганите,но далеч не само те са проблема!Крайно неприятно ми е да ида там и да гледам кенчета,бирени бутилки от 2 л. ,чанти ... Събирал съм и аз и децата ми и така съм ги възпитал,да пазят и изхвърлят само на обозначени места!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари