Радостин Василев: Притеснен съм, подавам жалба срещу Лена Бориславова

1
Тя ми прати съобщение, че ще изчезна. Ще подам жалба до главния прокурор, заяви независимият народен представител
Тя ми прати съобщение, че ще изчезна. Ще подам жалба до главния прокурор, заяви независимият народен представител Снимка: © Фокус

Знаете какво се случи с Алексей Петров, трагично почина адвокат, с когото Бориславова работеше

Заради съобщение от Лена Бориславова, което гласи, че ще изчезна, аз ще подам жалба до главния прокурор и министъра на вътрешните работи. Не защото Бориславова е страшна, а защото цялата ситуация е притеснителна”. Това съобщи независимият народен представител Радостин Василев, предаде Евроком.

Знаете какво се случи с Алексей Петров, трагично почина адвокат, с когото Бориславова работеше, във връзка с това, че бе убит Къро, а по СРС-та става ясно, че е бил близък с ПП. След заплахите с министър Йоловски, защото е заплашван от Кирил Петков, той и децата му ходят с охрана. Аз мисля, че за всичко, което разкривам и за безобразията им по ПВУ, през енергетиката и докато стигнем до отбраната, аз съм притеснен, че са склонни да направят така, че да изчезна, защото видяха, че от политическата сцена не могат да ме отстранят”, допълни Радостин Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари