Радостин Василев пристига в Русе

12
Срещата с русенци ще се състои в хотел "Дунав"
Срещата с русенци ще се състои в хотел "Дунав" Снимка: Facebook

Срещата с русенци ще се състои в хотел "Дунав"

Лидерът на МЕЧ Радостин Василев пристига в Русе днес. За това научаваме от публикация на Василев в социалната мрежа. Срещата с русенци ще се състои от 15:00 часа в хотел "Дунав".

"Структурата на МЕЧ във Варна е в бойна готовност! Хората в морската ни столица са категорични, че настъпва времето за нова България, без ГЕРБ и шарлатани. Днес обиколката ни в Северна България продължава в следните областни градове:

21.04.24 - Неделя

Добрич от 11:00 часа в хотел "Добруджа".

Русе от 15:00 часа в хотел "Дунав" - зала "Дунав".

Плевен от 19:00 часа в хотел "Сити".

Очаквайте ни скоро и във вашия град", пише Василев във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    11g24g 9okto
    🛸🛸🛸🛸🛸🛸⚡🕳️😳😮😯😟🧐😶😓😒🤖🤤🤤🤤🤭🤤😦🙁😟🧐😓💩💩💩💩🕳️🕳️🕳️🕳️🥳🥳😁😃😃🤪🤪😜😶‍🌫️🤗🥱🫢🤫🤔🫡🥺🤤🤤🤤🤤😷😷🤓🤓☠️👻👻💀☠️☠️😇😇😇😇😇💩💩💩💩💩💩🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️👽👽👽👽👽👽👽😎😎😎😎🌿🌷💃⚡⚡🌪️⚡🪶🦚🦩🦩🦩🛸🛸🛸🛸🕶️🕖🕠🕕🕒🕒🕠🗝️🗝️🔑🗝️🗝️🔑🔑🔑🔑🔑🔑♦️♦️♥️♏♍♌♎♐♒🆑🆑⏯️⏩▶️⏯️⏪⏮️⏮️⏮️🔱🔱🔱⚜️⚜️📳📲☢️📲📲🆕🆕🆕🆕Ⓜ️Ⓜ️Ⓜ️🆔🆔♾️♾️♾️🆔🆔🆔🆔🔘🔘🔘🔘🔘🔘®️®️®️👁️‍🗨️👁️‍🗨️👁️‍🗨️👁️‍🗨️👁️‍🗨️👁️‍🗨️
  • -14
    5
    Знаещ
    Аз също съм лапач на пишки от електората на пуделите. Особено голяма пишка лапнах, когато Руди Гела извади записите на Простото Киро и Ококореният ПеПеруга.
  • 7
    4
    Знаещ
    Тоя е руска подлога и лапач на руски пишки. Тоя е вреден за България като ГЕРБ, БСП, Вгъзраждане, ИТН е т.н.. Това, че се карат не означава, че са различни.
  • 11
    3
    Ха-ха-ха
    Скеч с МЕЧ и Руди Гела! Цирк!
  • 22
    2
    Балканеца
    Добрич-Русе-Плевен през 4 часа? То само пътя между градовете е 2 часа, колко ще продължат срещите, по час и половина? Не е много сериозно това, или пък не се очакват много хора и много теми за разискване.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари