Радостин Василев: Категорично има координирани действия между Румен Радев и ГЕРБ

0
Бившият спортен министър заяви, че систематично и целенасочено се унищожава и всичко, направено от него в сектор "Спорт"
Бившият спортен министър заяви, че систематично и целенасочено се унищожава и всичко, направено от него в сектор "Спорт"

Бившият спортен министър заяви, че систематично и целенасочено се унищожава и всичко, направено от него в сектор "Спорт"

"Категорично има координирани действия между президента Радев и ГЕРБ". Това заяви за NOVA депутатът от „Продължаваме ПромянатаРадостин Василев.

Според него думите на държавния глава към партията на Кирил Петков и Асен Василев не отиват на позицията на Румен Радев. "Симбиозата между Радев и Борисов е толкова силна, че няма нужда да се срещат", твърди още народният представител.

Припомняме, че след обвиненията от "Продължаваме промяната" в координирани действия между президентската институция и най-голямата партия в парламента, президентът каза: „Беше грешка, че изобщо дадох шанс на такива хора да откраднат надеждите ни за промяна”.

„Аз мога лично за сектор спорт да ви кажа. Там има абсолютно координирани действия по възстановяване на всички корумпирани служители, които съм освободил и от Българския спортен тотализатор, и от Национална спортна база, и от Министерството. Систематично и целенасочено унищожаване на всичко, което бях направил”, категоричен е бившият спортен министър.

По думите му подобни действия се наблюдават в тол системата, в Министерство на земеделието, в Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    сащ са агресор
    Координираните действия са между пепетата и сащническия посланик, които изоставиха народните интереси на България и пуснаха македония в ес, а сега македония се гаври с България! България изцяло подкрепя Русия в борбата им за християнските ценности срещу лъгъбътизма на сатанистите от сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари