Радостин Василев: Изгонването на руски дипломати е обсъждано на закрито заседание на МС

0
Президентът със сигурност чете доклада на службите, за БСП като партия не мога да отговоря, каза още той
Президентът със сигурност чете доклада на службите, за БСП като партия не мога да отговоря, каза още той Снимка: Булфото / архив

Президентът със сигурност чете доклада на службите, за БСП като партия не мога да отговоря, каза още той

На закрито заседание правителството в оставка е обсъждало изгонването на 70-те руски дипломати - стана ясно от коментари на членове на кабинета. Министрите от квотата на БСП са реагирали негативно. Това заяви спортният министър в оставка Радостин Василев, предава БНР.

"За да се вземе такова решение, първо трябва да има доклади от службите, с които аз не съм запознат. Това е решение, което е било в процедура, не е еднолично или едностранно. По-скоро трябва да попитате премиера, защото при него докладват всички ръководители на служби в България", подчерта той.

"Президентът със сигурност чете доклада на службите, за БСП като партия не мога да отговоря", отговори Радостин Василев на репортерски въпроси.

БСП и министри от левицата не са били уведомени вчера за намерението да се изгонят руски дипломати, потвърди министър Христо Проданов.

"БСП не са били уведомени за този акт на министър-председателя, но държавността изисква това."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари