Радослав Росенов грабна златен медал от Световния боксов тур

0

Състезателят на Боксов клуб „Русе“ демонстрира много висока класа

Българските боксьори постигнаха страхотен фурор и спечелиха четири златни медала от много силния Световен боксов тур в Марибор, който е със сребърен статут.

Ергюнал Себахтин (48 кг), Ясен Радев (54 кг), Радослав Росенов (63.5 кг) и Рами Киуан (75 кг) завоюваха първите места в своите категории. Така България се поздрави с 4 титли от 6 участника на турнира, което е поредният впечатляващ резултат на боксьорите ни в последния месец. Това донесе и първото място отборно на страната ни в състезанието, пишат от Българската федерация по бокс.

Принос за успеха има и състезателят на Боксов клуб „РусеРадослав Росенов. Европейският шампион за мъже до 22 години, проведе поредния си перфектен двубой в Марибор.

Макар само на 18 години, носителят на Купа „Странджа“ демонстрира много висока класа и не се притесни от опита и силата на арменеца Нарек Хованисян. Напротив – на финала Радослав отново се забавляваше на ринга и заслужи златното отличие с 5:0 гласа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари