Радослав Бимбалов: Дундуркаме морални инвалиди, по чиито ръце някой е надраскал "Свобода или смърт"

3
Те вече са избрали второто. За България, заяви писателят
Те вече са избрали второто. За България, заяви писателят Снимка: Фейсбук

Те вече са избрали второто. За България, заяви писателят

Писателят Радослав Бимбалов коментира случая с нарязаното с макетно ножче момиче в Стара Загора. 18-годишното момиче е обезобразено от приятеля си - Галин Господинов.

"Гледам надрасканите ръце на оня млад мъж. “Свобода или смърт” пише. Същите ръце, нарязали с бръснарско ножче тялото, обръснали главата и счупили носа на 18 годишно момиче.

После гледам ръцете на съдийката, която решила, че това е някакво дребно провинение. Ръцете, пуснали престъпника на свобода. С тия ръце жената отглежда цветя в саксийки, докато споделя пламенни постове в защита на “традиционното християнско семейство”.

Накрая поглеждам своите ръце. С тия ръце пиша и бриша по тоя бял екран, търся смисъл и се мъча да го формулирам. Редя отдавна забравени думи, бълвам преглътнати истини и търся подменената вяра. С тия ръце прегръщам малката си дъщеря, която някой ден ще стане на 18, тук.

Само че моите ръце, и вашите ръце, и ръцете на оная съдийка са протегнати в една и съща посока. Защото ние заедно дундуркаме вече няколко поколения интелектуални и морални инвалиди, по чиито осакатени души и ръце някой е надраскал присвоеното от истинските патриоти, извратено в съвременна кухота “Свобода или смърт”.

И те вече са избрали второто. За България.", пише Бимбалов във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Ivan
    Това не е мьж,това е пьрвобитеен боклук сьс психически проблеми!Само затвор за него!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари