Радомир Чолаков: Омръзна ми да слушам Христо Иванов с „Гешев да си ходи“

0
Имам чувството, че най-важно е да се гласува актуализацията на кабинета, след това да се разпусне парламента, каза Чолаков
Имам чувството, че най-важно е да се гласува актуализацията на кабинета, след това да се разпусне парламента, каза Чолаков

Имам чувството, че най-важно е да се гласува актуализацията на кабинета, след това да се разпусне парламента, каза Чолаков

Президентът Румен Радев има достатъчно други гайлета и главоболия, които има да решава. Ниe се намираме в окото на перфектната буря. Това каза депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков по БТВ, цитиран от FROG NEWS

В момента имам чувството, че най-важно е да се гласува актуализацията на кабинета, след това да се разпусне парламента. Обещавам ви.

Оценката е отрицателна за кадрите /бел.ред. кадрите за полицейско насилие/. Сигурно е, че МВР никога не би издал такава заповед. Ясно е, че тези кадри излизат сега, за да не може да се състави правителство с трети мандат и парламента да бъде разпуснат. Тези кадри правят невъзможно създаването на правителство.

Младенов и Терзийски се разграничиха от кадрите. Какво трябва да се случи днес, че да се удовлетвори вашето чувство за справедливост?! Младенов беше оттеглен от министър от МВР. Има наказания. Какво повече трябва да се случи? Вие смятате, че наказанията са меки?!

С оттеглянето на Младен Маринов е поета политическата отговорност. Съгласен съм, че ако полицаи бият жестоко, трябва да подаде оставка. Това е индивидуално действие на полицаи. Допускам, че тези хора са си изпуснали нервите.

Доколкото разбирам Иван Гешев няма да дойде в НС, позовава се на принципа на разделение на властите и смятам, че е прав. Омръзна ми да слушам Христо Иванов: „Гешев да си ходи“ .

Конституцията е ясна, че министър не може да има двойно гражданство. Президентът трябва да издаде указ, с който да освободи Кирил Петков. Той вероятно няма да го направи. Затова се обърнахме към Конституционния съд.

Когато подадеш молба за развод кога си разведен-от момента в който подадеш молба или от момента в който съдът разпореди. Много е приятно да имаш двойно гражданство, особено канадско. Да дойдеш тук, да направиш някои неща и ако не стане нищо, да си тръгнеш обратно за Канада.

Не мога да прогнозирам какво ще последва. Когато Конституцията казва, че не може да имаш двойно гражданство, е добре да нямаш. Сега ще се възстанови един от принципите на правовата държава. нали за това се борим. Нека да няма лоши практики.

Нашата група взе решение да се постави въпроса в петък. След като някой слага висока моралната летва, нека да може да скача. Не желая да поставям оценки на служебното правителство. Ще видим сега какви пари и на кого отпуска ББР. Защо да вярваме, че няма да се върнат дадените заеми? От три-четири месеца медиите се заливат с твърдения, които са много медийно вкусно. Твърденията в публичното пространство не могат да бъдат доказани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари