Радев за Борисов: Преди 5 години се скри под полата на Цачева, сега - под тогата на ректора

0
Коментарът си държавният глава Румен Радев направи при посещението на Специализираната болница за рехабилитация на деца "Св. София"
Коментарът си държавният глава Румен Радев направи при посещението на Специализираната болница за рехабилитация на деца "Св. София" Видео: Фейсбук

"Преди 5 години Борисов се скри под полата на г-жа Цачева, сега се крие под тогата на ректора"

 С тези думи президентът Румен Радев коментира издигането на проф. Анастас Герджиков за кандидат-президент и непотвърдената още от ГЕРБ подкрепа за него, предаде  БГНЕС.

Преди официалното откриване на новата учебна година в Софийския университет проф. Герджиков заяви, че е приел кандидатурата му за президент да бъде издигната от Инициативен комитет, като отказа да отговори на въпроса с кого е разговарял персонално за включване в надпреварата. "Разбрах, че партия ГЕРБ е готова да подкрепи моята кандидатура, ще разговарям с всички партии, най-вече с десните и десноцентристки партии", подчерта проф. Герджиков и добави, че няма да откаже подкрепа и има мотивацията и качествата да бъде обединител на нацията.

Коментарът си държавният глава Румен Радев направи при посещението на Специализираната болница за рехабилитация на деца "Св. София", която получи дарение от благотворителната инициатива "Българската Коледа" – апарат от най-ново поколение за робот-асистирана локомоторна терапия.

Апаратът Локомат предлага повече възможности за рехабилитация на пациенти и в по-тежко състояние, благодарение на съвременни технологии за раздвижване, чрез обратна връзка. Съчетано е с използване на виртуална реалност, което увеличава мотивацията и участието на пациента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари