Радан Кънев: Лъжа е, че руският газ е евтин

1
"Газпром“ спря да доставя, каза още евродепутатът
"Газпром“ спря да доставя, каза още евродепутатът Снимка: bTV

"Газпром“ спря да доставя, каза още евродепутатът

Лъжа е, че руският газ е евтин. България не е налагала ембарго на руския газ, не е в неизпълнение и забава. Това каза евродепутатът Радан Кънев по bTV 

„Служебното правителство казва, че сме спрели да купуваме от „Газпром“. Това го казва господин Бойко Борисов и представителите на ГЕРБ. Това го казва ДПС повече или по-малко. Това казва БСП, аз съм шокиран. Аз съм шокиран, защото фактите са очевидни. Те са, че „Газпром“ спря да доставя и в следващия момент ние казваме, ние сме виновни“, коментира евродепутатът Радан Кънев.

Той коментира и думите на енергийния министър Росен Христов, че е възможно да загубим арбитража срещу „Газпром“.

„Нашите собствени министри казват, ама ние ще загубим арбитража. Как ще загубим арбитража, кой арбитраж ще загубим на основа на какво“, каза още Кънев.

Той заяви и че е лъжа, че България много зависи от газовите доставки.

Ние не правим електричество от газ. Индустрията ни ползва малки количества газ. Да, бизнесът трябва да получи подкрепа. И тя трябва да е за намаляване на потреблението на газ, а не за компенсиране на цената“, обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    гост
    Раданчо,дай инфо за цените на газпром и другите,тогава дрискай !
  • 0
    2
    SS
    Разбира се, че е лъжа, но от руснаZZи и руZZки гъзолизци на наша територия какво да очакваш...
  • 2
    1
    darkaveng
    Щом Рада-дълбоката го казва, как да не повярваш! А нещо цени на различните доставки газ? А, няма смисъл! Де гиди евроджендърчета недоклатени, Сър!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари