Работнически спортен фестивал ще се проведе в Русе

1
Спортният фестивал ще се проведе на 28 май в спортен комплекс Ялта
Спортният фестивал ще се проведе на 28 май в спортен комплекс Ялта Снимка: Дарик Радио / Архив

Спортният фестивал ще се проведе на 28 май в спортен комплекс Ялта

Общинска фондация „Русе – град на свободния дух” и Работнически клуб „Спорт и здраве“ – Русе канят работодатели с отбори от техни служители да вземат участие в Работнически спортен фестивал Русе 2023, който ще се проведе на 28.05.2023 година в спортен комплекс Ялта.

Във фестивала са включени надпревари по следните видове спорт:

1. Мини футбол – мъже

2. Плажен волейбол – мъже и жени

3. Тенис на маса – мъже и жени

4. Теглене на въже – смесени отбори

5. Щафетна игра – смесени отбори

Право на участие имат служители, работещи в търговски дружества, общински предприятия и организации, на територията на Област Русе, които са навършили 18 години. Всички търговски дружества, общински предприятия и организации могат да участват в състезанието с неограничен брой отбори и състезатели, съставени само от служители на съответната фирма. Нямат право на участие състезателите, включени в националните отбори, както и тези, картотекирани и играещи в “А”, “Б” и ”В” групи, редовни студенти и ученици.

Регистрацията на отборите ще се извърши на 28.05.2023 година от 8:30 до 9:30 часа. Състезанията ще се проведат според правилата на спортните федерации.

За всички отбори ще се тегли служебен жребий от организационния комитет и главните съдии по спортове, след което ще бъдат изготвени програмите и предоставени на заявилите участие организации.

Печелившите отбори и състезатели ще получат купи, медали и парични премии. Участието в работническия спортен фестивал е безплатно.

Крайният срок за подаване по е-mail на заявки от отборите е 18 май 2023 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари