Путин обяви началото на ученията за стратегическо възпиране

0
Те се провеждат с участието на силите на ядрената триада
Те се провеждат с участието на силите на ядрената триада Снимка: onliner.by

Заедно с Лукашенко проследиха изстрелването на балистичните ракети​

Руският президент Владимир Путин даде началото на учения с участието на силите на ядрената триада, съобщи за РИА Новости прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от БТА.

Заедно с беларуския си колега Александър Лукашенко Путин проследява от ситуационния център изстрелването на балистични ракети.

Според министерството на отбраната маневрите са планирани и в тях участват военнослужещи и средства на Въздушно-космическите сили, на Южния военен окръг, на ракетните войски със стратегическо предназначение, а също на Северния и на Черноморския флот.

Военното министерство подчерта, че ученията на силите за стратегическо възпиране са били предварително планирани, за да се провери готовността на военното командване и на различните военни подразделения, включително надеждността на въоръжението на стратегическите ядрени и неядрени сили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари