Путин: Не съм жена, така че нямам лоши дни

1
Не се опитвам да обидя никого, има някои естествени цикли
Не се опитвам да обидя никого, има някои естествени цикли Снимка: REUTERS

"Не съм жена, така че нямам лоши дни. Не се опитвам да обидя никого, има някои естествени цикли".

Странният коментар е на руския президент Владимир Путин по време на интервю с американския режисьор Оливър Стоун.

Режисьорът провокира един от най-могъщите световни лидери с въпроси за позицията на Русия към ЛГБТ общността. Един от тях е дали президентът ще "вземе душ в подводница в непосредствена близост до хомесексуален мъж".

Отговорът на Путен е: "Е, аз предпочитам да не отивам в банята с него. Защо да го провокирам? Но знаете ли, аз съм майстор по джудо".

Интервютата на Стоун са заснети в рамките на две години и са приключили миналата седмица, пише Bloomberg, като част от документалния филм „Интервюто на Путин“, които ще бъдат излъчени в периода между 12 и 15 юни в ефира на американските медии. В него може да видите как руският президент шофира, докато Стоун е на седалката до него и задава въпроси чрез преводач.

Според Путин НАТО се занимава „с постоянно търсене на външен враг“, за да оправдае съществуването си. „Вече няма Източен блок, няма и Съветски съюз. Защо тогава НАТО съществува? Струва ми се, че, за да оправдае своето съществуване, НАТО се нуждае от външен враг. Има постоянно търсене на външен враг или каквито и да е провокации, за да се нарече някой противник“, заяви Владимир Путин по време на интервюто, пише РИА Новости.

Руският президент коментира и бившия сътрудник на американската Агенция за национална сигурност Едуард Сноудън, който разкри класифицирана информация за  система за тотално следене в Щатите.

"Мисля, че той [Сноудън] не е трябвало да го направи. Ако той не харесва нещо в работата си е трябвало просто да подаде оставка“, казва 64-годишният руски лидер пред Стоун и допълва, че не може да оправдае методите на Сноудън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари