Путин към ЕС: Пуснете "Северен поток 2", ако искате газ

1
Просто натиснете бутона и всичко тръгва, заяви руският лидер
Просто натиснете бутона и всичко тръгва, заяви руският лидер Снимка: ЕПА / БГНЕС

Просто натиснете бутона и всичко тръгва, заяви руският лидер

Европейските страни могат да свалят санкциите от газопровода "Северен поток 2“, ако имат толкова голяма нужда от газ, заяви руският президент Владимир Путин след края на срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) в Самарканд, предава ТАСС, цитирана от Фокус.

"В края на краищата, ако има нетърпение, ако всичко е толкова трудно, вземете и отменете санкциите за "Северен поток 2“, 55 милиарда кубически метра годишно – просто натиснете бутона и всичко тръгва“, заяви руският лидер, отговаряйки на въпроси в петък журналисти след посещението в Узбекистан.

"Не, сами го затвориха, затвориха го тук, не могат да го ремонтират тук, поставиха под санкции новия газопровод "Северен поток 2“. Ние ли сме виновни? Нека си помислят кой за какво е виновен, вместо да ни обвиняват за собствените си грешки“.

Путин подчерта, че Газпром и Руската федерация са изпълнили и ще продължат да изпълняват всичките си договорни задължения. Тук не е имало спирания и и няма да има, подчерта руският лидер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари