Пуснаха влаковете "Евростар" в Лондон

1
До тази сутрин всички влакове бяха отменени
До тази сутрин всички влакове бяха отменени Снимка: Facebook

До тази сутрин всички влакове бяха отменени

Движението на "Евростар" в Лондон бе възобновено тази сутрин, ден след като всички влакове бяха отменени поради наводнение в тунела, което остави блокирани около 30 000 пътници в един от най-натоварените уикенди през годината, предаде Франс прес.

"Чувствам се истинска късметлийка", каза Лиса Томпсън, която чакаше на опашка на гара "Сейнт Панкрас", за да хване влака за Париж в 10:31 часа. Двадесет и седем годишната лондончанка ще може да прекара новогодишната нощ с родителите си във френската столица. "Трябваше да взема влака вчера в 6:30 часа., но той беше отменен. След това успях да намеря място за днес", обясни тя, предават АФП и БТА.

Компанията оператор съобщи вчера, че движението ще на влаковете ще бъде преустановено до края на деня, след като наводнения в два тунела в Южна Англия станаха причина за отмяната на 41 влака.

Тази сутрин на "Сейнт Панкрас" пътниците трябваше да се редят на дълга опашка. Влаковете тръгват по разписание, но съобщение предупреждава, че пътуването ще отнеме повече време от обичайното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари