Пуснаха в продажба билетите за мача България - Литва

0
Цените започват от 12 лева
Цените започват от 12 лева Снимка: БФС

В официалната страница на БФС беше обявено, че билетите за мача с Литва са вече в продажба.

България ще преследва първата си победа в световните квалификации за Мондиала догодина в неделя, 5 септември. Пропуските за контролната среща с Грузия също са вече в продажба. Приятелската среща ще се изиграе на 08.09.2021. Ето и цялото изявление:

"От 10:00 ч. днес касите на стадион "Васил Левски" са отворени за всички, желаещи да закупят билети за предстоящите футболни срещи на националния отбор - световната квалификация срещу Литва от 19:00 ч. в неделя (05.09.2021 г.) и приятелския мач срещу тима на Грузия от 19:30 ч. на 08.09.2021 г. Касите ще бъдат с работно време от 10:00 ч. до 19:00 ч. всеки ден до 08.09.2021 г.

Билети за срещата с Литва могат да се закупуват и онлайн тук, а за приятелския двубой с Грузия - тук, като новото партньорство на Българския футболен съюз с iPass дава възможност на потребителите сами да принтират билета си или да го изтеглят на електронно устройство. 
Допълнително феновете на „лъвовете“ имат възможност да се сдобият с билети от всички офиси на EasyPay в страната.

Цените на билетите за предстоящите два мача са както следва:

Сектор А – 24 лв.

Сектор В – 15 лв.

Сектори Б и Г – 12 лв.

ВИП сектор – 200 лв.

Българският футболен съюз подчертава, че въпреки 20-процентното облагане на билетите за спортни състезания, БФС запазва установената си ценова политика, като всички билети са с включен в цената ДДС.

Предвид епидемологичната обстановка в страната, БФС призовава зрителите да спазват указанията за минимална дистанция помежду си, да носят предпазни маски през цялата продължителност на срещите и да спазват конкретните си места на трибуните. При неспазване на протокола на УЕФА или разпоредбите на българските здравни власти, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона. Задълженията на притежателите на билети са следните:

1. НЕ следва да посещават стадиона и задължително трябва да уведомят местните здравни власти за инструкции в случай, че изпитват симптоми, типични за COVID-19.

2. НЕ следва да посещават стадионa в случай, че са дали положителна проба за COVID-19 в предишните 14 дни или са били в контакт с доказано заразени лица.

3. Следва да потвърдят, че са наясно с рисковете, свързани пандемичната ситуация.

4. Следва да информират местните здравни власти и организаторите на мача при положителен тест за COVID-19 в 14-дневен срок след провеждането на мероприятието.

5. Да спазват всички правила в извънредната обстановка.

Всеки зрител ще трябва да има готовност да представи билет и документ за самоличност на входовете на НС „Васил Левски“. Призоваваме привържениците да заемат местата си възможно най-рано с цел предотвратяване на евентуални струпвания.

Напомняме, че малолетни зрители могат да присъстват на стадиона единствено с пълнолетен придружител, който е длъжен да попълни изискваната от закона декларация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От утре съм в отпуска! И днес като си тръгвах от офиса, трябваше да мина "странично" през вратата... Усмивката ми не се побираше в касата!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари