Пуснаха смартфон, който може да се мие

0
Може да се измива със сапун или друг препарат и така да се поддържа чисто
Може да се измива със сапун или друг препарат и така да се поддържа чисто

Намокрянето вероятно е сред най-честите поводи за смяна на телефона.

Ето защо решението на този проблем с водоустойчиви модели е отлична новина за потребителите.

Японският производител Kyocera представи най-новия си смартфон, който се казва Kyocera rafre и се отличава с една интересна характеристика. Устройството има водоустойчиво покритие, но също така може да се измива със сапун или друг препарат и така да се поддържа чисто.

Продажбите на Kyocera rafre ще стартират през март на японския пазар. Все още няма детайли за европейската му прeмиера.

Другите му характеристики включват възможността да използвате тъчскрийн, докато сте с ръкавици, както и издръжливост при допир с гореща вода, предава AndroidHeadlines, цитирани от Digital.bg. 

Потребителите ще могат да избират между версии с три различни цвята: Light Blue, Clear White и Pale Pink. Новият смартфон е оборудван с 5-инчов дисплей с HD резолюция и работи i Android 7.0 Nougatс. Размерите са 142х71х10.4 милиметра при тегло от 158 грама. Вградената памет е 16GB, но може да се увеличи с microSD карта. 

Kyocera rafre има 5-мегапикселова камера за селфита и още един 13MP сензор в задната част. Батерията е със заряд от 3000mAh, като смартфона покрива изискванията на стандартите IPX5, IPX8, IP5X и MIL-STD-810G, гарантиращи максимална защита срещу прах, вода и удар. Според данните Kyocera rafre ще се продава първо я мрежата на японския мобилен оператор KDDI. Цената на устройството ще бъде обявена допълнително.

Източник: digital.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари